Findbusiness.me

Types of Businesses City Country Add Business
Home > Types of Businesses > Interest > Amanda & Sophie Rose

Amanda & Sophie Rose

(22 Rate)
+601110352525
(0 Rate)
+601110352525

About :

OWNER OF SOPHIE ROSE COSMETICS & PATCHWORK MOST FAVOURITE SELLER

Contact:

+601110352525

Other Information

Categories:

Interest
Inappropriate listing?Request for Deletion
Close request for deletion form

Featured Articles:

2021-09-14

Jangan bimbang soal rezeki. Allah dah tentukan.n.n.nSampai masa, sesuai ketika, akan dapat kat kita.n.n.nAturan Allah amat cantik. Kadang kita yg x nampak.n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

2021-09-14

Jom kita cuba sama² amalkan.n.n.nBesar fadilatnya.n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

2021-09-14

Bila kita sibukkan hari kita dgn benda² yang seronok kita buat, setiap hari akan jadi favourite day kita.n.n.nKsue biasa plan mlm tu lagi esoknya nk buat apa, nk kena setelkan apa. Jadi hari kita terisi dan kita akan looking forward untuk setiap hari yang mendatang.n.n.nSalam Selasa gais.n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

2021-09-12

Dah, tak payah risau2 stok x cukup dah.n.n.nYelah, mau tak cukup. Satu family suka. Suami, anak² semua klu msk dapur cari Awet Mooda Coffee.n.n.nNak salahkan diorg xleh jgk, dah benda sedap nak buat cmna. Bertabahlah duhai ibu.n.n.nTapi skrg ada promo pakej 4 kotak rm100 je. Tak yah risau dah stok memutus. Minum lah ayahnya, minum lah anak², mak tak bimbang dah.n.n.nBenda bagus, biar sama² rasa sedapnya dan sama² dapat manfaatnya.n.n.nJom whatsapp ksue utk dapatkan nnhttp://Wa.me/60189153983?text=Ksue_saya_berminat_dengan_Awet_Mooda_Coffeen😊😘n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

2021-09-12

Ksue formulasikan Awet Mooda Coffee ni utk kecantikan kulit.n.n.nKulit jadi lebih cerah dan gebu.n.n.nKsue gunakan bahan² alami bukan bahan² kimia berbahaya yg semuanya tinggi kandungan anti-oksidannya.n.n.nJadi bukan sekadar kulit je jadi cantik, banyak manfaat2 lain dpt dirasa.n.n.nRamai yg bgtau badan jd ringan, bertenaga nak buat kerja sehari². Yg bgtau period jd regular balik. Yg bgtau jd x rasa lapar so blh kawal pengambilan kalori utk turunkan berat badan. Mcm² lagi lah.n.n.nMcm akak ni dia bgtau bekas parut luka kat kaki pun jd makin hilang. Sbb sel² kulit dibaiki dan kulit jd lembut semula.n.n.nBab rasa memang takyah cerita lah. Semua yg dah cuba mmg bgtau dia punya rasa sedap sangat². Secawan memang tak puas, mesti nak lagi.n.n.nJom uollss dapatkan sekarang. Whatsapp ksue kat link ninnhttp://Wa.me/60189153983?text=Ksue_saya_berminat_dengan_Awet_Mooda_Coffeen😊😘n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

2021-09-12

Jangan main2 dgn frontliners.n.n.n🤣🤣🤣n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

2021-09-12

Jangan rasa berkurang harta bila bersedekah.n.n.nSebab ia tidak berkurang, malah berkembang biak.n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

2021-09-11

Haha..takde maknanya nak Smonday bagai..n.n.nAhad ke Isnin ke Selasa ke sama je ksue. Ksue Parti Gerakan; tak gerak tak makan..hahaha..n.n.nSelagi ada kudrat selagi tu kita ikhtiar.n.n.nSelamat berhujung minggu gais.n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

2021-09-10

Kita sendiri kadang2 tak perasan perubahan muka kita.n.n.nTapi bila org tegur makin cantik seronok plk rasanya.n.n.nNak kulit cantik menawan jom bertukar ke Sophie Rose Cosmetics. Cantik dgn mudah dan yang pastinya selamat.n.n.nJom whatsapp ksue utk dapatkan nnhttp://Wa.me/60189153983?text=Ksue_saya_berminat_dengan_Sophie_Rose_Cosmeticsn😊😘n.n.n#sophierosecosmeticsn#awetmoodacoffeen#cantikberjemaahn#cantiknaturalsejukmatamemandangn#cantikmudahselamatn#betterskinbetterlife

Review

Similar Places:

Noticias relatadas por gentes de interes para Zona Norte. Los...
320+ Mahjong(g) Spiele gratis online spielen
LIVE GRATIS BANYAK SHARE DAN FOLLOW , BANYAK SEDEKAH
moradabad
MIREMBREMA TOKESORE/E... MIRE SE ERDHET NE PROGRAMIN KU TE GJITHE...
Welcome to official facebook page of Abdali Group Of Schools...
Está pagina foi criada para dar mais publicidade nas informações...
Divulgar noticias e Fatos da zona oeste (RJ)
Playeras,tenis y zapatos es lo fuerte de nuestro negocio si...
Acontecimentos da zona leste e região
Carl Johnson "CJ" قام بالهروب الى مصر وهو الان يعيش...
Nearby Friends support on guiding-interpretation(translation)
Het digitale tijdperk. Iedereen kan en mag zijn/haar mening ventileren...